Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 15 december 2014

Mid-season finales

De senaste veckorna har serie efter serie tagit uppehåll. Mid-season finales har duggat tätt. Varning! Om ni inte vill läsa spoilers om senaste avsnittet av The Walking Dead, Supernatural, Grey's Anatomy, Revenge & How to get away with murder så sluta läs här! 











The Walking dead: Ja, jag tycker säsong 5 än så länge är bättre än 4an. Jag gillar när de alla är tillsammans, jag har inte varit förtjust i dessa uppdelade avsnitt. Visst funkar det några enstaka gånger men inte hela tiden, så som de avslutade säsong 4. Oerhört sorgligt att Beth äntligen hittades för att inte hinna återförenas med dem mer än några minuter. Och vilket sätt då? Kändes som de dumförklarade henne när hon försökte sticka en sax genom en skottsäker väst? Jag trodde in i det sista att Carols sista avsnitt var kommet och jag är väldigt glad att det inte var så. Hon får gärna vara kvar många säsonger till. 


Grey's Anatomy: Kan inte säga att jag gråter över MerDers upplösning. Jag tror detta är slutet för dem och det är nog lika bra. Började tröttna på att se dem tjafsa och sura. Något som dock gjorde mig ledsen var nyheten av April & Jacksons bebis. Så ledsamt, de var ju så lycklig över bebisen. Där finns många trådar att spinna vidare på i vårens avsnitt. Även Owens liv utan Christina känns som en öppen bok, kan hända vad som helst med honom. Ser gärna något mer steg i Alex & Wilsons förhållande, tycker Alex borde ge henne lite mer uppmärksamhet! 



Supernatural: säsong 10 har verkligen levererat som jag skrivit tidigare. Jag vill genast se nästa avsnitt och det känns som gamla tider igen. Detta avsnitt verkade inte lova så mycket först men lagom till sista scenen var man ju i chock. Nog för att man fattade att Dean skulle flippa tillslut så var den ändå hemskt. Blicken, desperat & förvirrad. Ska Castiel hålla sitt löfte om att döda Dean om han blir ond igen? Nej knappast, men nu börjar det brinna i knutarna för att hitta lösningen så Dean blir av med the mark of cain. 



Revenge: Jag vet inte om det är nån mid-season finale på denna då avsnitten tuggar på, men får säga att de senare två har varit bra. Särskilt senaste med upplösningen mellan Kate & Emily. Att Daniel hamnade i skottlinjen och dog kom som en total chock för mig, var inte alls med på den. De fick det ju att bli tragiskt genom att framställa Daniel som de gjorde i avsnittet, men jag tyckte nog mest synd om Margaux. Uppfostra bebis ensam... Och frågan är hur arg hon kommer vara på Emily? 



How to get away with murder: Efter några avsnitt som varit sådär tog serien ny fart och avslutade med flaggan i topp. Skönt att få se allt som hände under "Flashback-kvällen", alla trådar knöts ihop och avslutningen där det avslöjades att Annalise visste vad som hänt skruvade till det extra. Jag ser absolut fram emot fortsättningen och jag har helt ärligt ingen aning om var serien ska ta vägen, vilket jag tycker är kul! 

Ja, det var mycket att säga om det :-) 

2 kommentarer:

  1. åhhh avskyr detta jäkla juluppehållet!! Det är ju nu man har tid att frossa, haha.

    SvaraRadera
  2. Eller hur?! Och allt tar slut samtidigt! Abstinens big time!

    SvaraRadera