Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 2 juni 2014

Irritation

Läs Jennys suveräna inlägg om saker som irriterar! Och alla kommentarer, hur kul som helst! Var bara tvungen att göra en egen irritationslista. Såna där retliga småsaker som man ibland kan bli galen av irritation över.

* Människor som går ungefär i mitten av gång&cykelbanan när man kommer cyklande. Liksom svävar lite fram å tillbaka så man inte vet vilken sida man ska kör om på. Dessutom med hörlurar i öronen så det spelar ingen roll hur många gånger jag ringer på min lilla klocka.
* När jag slår på teven och det är på fel hdmi-utgång (typ på den till PS4an) och jag får trycka på Source ca 17 ggr innan jag är tillbaka på rätt ställe.
* Autocorrect i min iPhone har fått dille på att rätta ordet 'också' till 'Ocxså' (med stort O) om jag stavar fel. Gaaaahh!!
* Att jag aldrig hittar rätt saker i min väska. Har en pytteliten axelremsväska men hittar fan aldrig det jag är ute efter. Ska jag ha nycklarna får jag upp läppsyl, mascara, pennor och all annan möjlig skit istället för just nycklarna.

Vad stör ni er på för småsaker? Sånt som driver en halvt till vansinne? 





6 kommentarer:

  1. En sak som jag verkligen kan störa ihjäl mig på är när min kära sambo liksom trycker ihop soporna istället för att bara byta när sophinken är full.. Blir galen på det! :-)
    /Tsi

    SvaraRadera
  2. Haha

    När grannen står snett på parkeringen så man V knappt sätta sig i bilbarnstolen.
    När man sitter i telefonkö i 40 min och sedan blir bortkopplad 2 gånger på raken.
    När jag skall cykla och J lånat min cykel och höjt sadeln utan att återställa den så jag inte når ner till tramporna om jag sitter.

    Haha listan kan bli lång :-)

    SvaraRadera
  3. TSI: haha, ååh det är ju så störigt!! Man kan ju bli galen på såna där småsaker!

    SvaraRadera
  4. Carro: Gaah, hade glömt hur sur jag varit på våra förra grannar som alltid parkerade så himla snett. Fick ju ringa på flera ggr och be dem flytta bilen! Ajjabajja, JP, har man lånat cykeln får man lämna tillbaka den i befintlig skick ;-) Haha, ja listan kan bli hur lång som helst när man börjar tänka efter :-)

    SvaraRadera
  5. Äntligen kan jag kommentera igen! Woop!

    Älskar inlägget ;)

    Du jag behöver din mailadress. Kan man få den tro? :)

    SvaraRadera
  6. Har du haft problem med att kommentera? Så himla trött på att det strular heeeela tiden!

    Det är klart du kan få den! Jag finns på Nina.e.edwards@gmail.com

    SvaraRadera