Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 21 juni 2014

Campinglivet!

Glad midsommar till er alla! Hoppas ni hade en härlig dag/kväll med god mat & trevligt sällskap. Vi spenderade dagen på ALV (Astrid Lindgrens Värld) och det var en hit! Vi har hyrt stuga i Västervik (ca 40 min bilresa från ALV) och varit här sen i torsdags. Igår var vi som sagt på ALV, mycket Pippi då båda barnen älskar henne och sett mest av just Pippi. Shower, att gå in i Pippis hus, köra Hoppetossan m.m. 


Vi köpte tvådagars-entrebiljett men ska inte tillbaka dit förrän imorgon och det var inga problem att använda biljetter fredag & söndag istället för fredag & lördag. Det behövs två dagar men jisses vad dyrt! Entré för 2 dagar för oss tre (två vuxna & ett barn över 3 år) blev summan 1500:-. Men väl därinne finns det möjligheter att ta med matsäck & grilla om man inte vill lägga pengar på mat. Vi hade ingen picknick utan åt av deras pannkaksbuffé, jättegott! Igår avverkade vi som sagt Pippi, Emil, Junibacken, såg allsång och mycket mer, men det finns fortfarande massor kvar att se imorgon, så vi kommer ha att göra innan hemgång. 


Idag har vi haft en "mellandag" med en sväng in till Västervik (där allt såklart är stängt så här på midsommardagen), fika utomhus i regnet och en tur med tåget som går runt här på campingen. Lysingsbadet bor vi på, enorm camping som just nu är fullpackad med folk över midsommar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar