Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 22 juli 2016

Please stay

Den här sommaren får gärna stanna. Temperaturen är lagom, funkar med 1-åringarna och 5-åringen orkar hela dagen utan att stupa. Såhär på kvällen är det lite svalt. 

Vi körde en effektiv dag hemma igår med alla bestyr som behöver göras när man varit hemifrån länge. Tvätt, storhandla, allmänt röj. Jag fixade även till Bugaboon inför försäljning men hann inte klart. Orkar inte ta tag i det ikväll heller så det får vänta ytterligare en dag. Efter hemmadagen igår var vi sugna på bad idag så vi drog iväg i helt okej tid. Aspen i Lerum är ju vårt standardställe och så blev det även idag. Lite trött på det nu men är dålig på att hitta något nytt. Vi stannade 3 timmar och det tycker jag är imponerande med våra 3 barn. Inte det lättaste att försöka ta hand om två rörliga och snabba killar när den andra är i vattnet med Thea. Men de sov en stund, fick röra på sig massor och sedan sitta i vagnen en del och det funkade bra. När vi kom hem fick även de svalka sig lite :-) 


Ebbe är ett riktigt blötdjur, värre än sin syster så tror han kommer spendera mer tid i vattnet än utanför när han blir stor nog att äga badstranden. Joel var i också även om jag inte har bevis på det. Ja jisses, nu är jag helt slut. Får bli en dusch och förhoppningsvis första avsnittet Stranger Things. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar