Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 31 juli 2016

Inte igen!!

Ursäkta den långa cliffhangern, förstår att ni suttit som på nålar för att veta vad det var för en upptäckt vi gjorde i veckan... ;-)
Häromdagen när jag lekte med Ebbe på golvet upptäckte jag att han inte kan räta ut sin vänstra tumme. Visste direkt vad det var då hans storasyster hade samma åkomma. Triggertumme, som hon fick opereras för några dagar innan sin 2 års dag. Och det blir säkert samma sak för Ebbe :-( Trist men nu vet man ju att det är ett enkelt ingrepp även om det är jobbigt att de måste sövas.

Igår kväll var vi bjudna på grillkväll hos Rs syster Myggan. Hans andra syster Lotta & hennes man är nere och hälsar på och då ville de passa på att samla så många som ville för grill och trevligt sällskap. Vi var där kl 17 och med 3 barn är det ju rätt ovanligt att man gör så mycket kvällsaktiviteter. Men vi gjorde ett undantag igår och vad glada vi är för det! För de skötte sig hur bra som helst, alla tre! Thea hade tyvärr inga lekkompisar i samma ålder där, oturligt då de ibland är 3 som kan leka men ingen av de andra tjejerna var där igår så för henne blev det lite tråkigt men hon hade iPaden som bra sällskap. Grabbarna gjorde succé, båda två. Vid kl 20 bytte vi till pyjamas och gav välling, la dem i vagnen och de somnade efter en del vaggande. Vid 22 packade vi ihop och åkte hemåt, beredda på strul med barn som vaknade när vi skulle lyfta fram & tillbaka. Men det gick hur smidigt som helst, de vaknade till lite vid lyften men somnade om snabbt. Ebbe vaknade vid 03 för välling men sen sov de till 07.40. Grymt!! Jag är så glad att det gick bra, det var verkligen en välbehövlig kväll både för mig & R som knappt kommit iväg på något de senaste.


Haha nån åt blå klubba och tyckte det var värt att föreviga :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar