Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 29 juni 2016

1 år

Ja, idag blir de ett helt år. Mina gossar. Nästan på minuten - Joel föddes 12.48, Ebbe 13.32. Igår var vi på BVC för 1-års kontroll. Blev inget vaccin då Ebbe precis avslutat sin penicillin-kur och då är det bättre att avvakta så man vet ifall eventuell feber är pga vaccinet eller att öroninflammationen spökar igen. Läkaren tittade i hans öra och tyvärr är den inte borta ännu, inflammationen :-( Anade det då han fortfarande pillar sig i örat och igår verkade han lite besvärad igen. Så trist. Eftersom han inte haft feber skulle vi avvakta och boka en tid på öron/näsa/hals om ca 2 månader för att kolla läget. Men jag tror feber kan göra comeback, funderar på om han hade det inatt. Sov sådär oroligt som han gör när han har feber. Imorse har han känts lite varm men termometern har inte visat mer än vanlig temp. Får hålla koll helt enkelt. Stackars liten. I övrigt gick allt bra på kontrollen förutom att läkaren hade svårt att mäta dem, haha. Så ingen aning om längderna stämmer. Men här kommer längd & vikt, bara som minnesanteckning: 

Ebbe: 
10430 gr & 80 cm lång (mätte två ggr men sköterskan tyckte ändå inte det blev rätt)

Joel: 
9770 gr & 75 cm. Svårt att tänka mig att det skiljer så mycket som 5 cm på dem men det kanske det gör... 

När gossarna vaknar från sin tupplur ska vi åka iväg och kalasa på lite glass. De får nöja sig med smörgåsrån men vi andra kan passa på! De fick smaka tårta på kalaset i söndags och det gick hem kan man lugnt säga men det räcker med det smakprovet så länge :-) De lär få upp ögonen för sötsaker tids nog ändå! 



Grattis älskade gossar! <3 



2 kommentarer:

  1. Ett helt år! Galet.. Har väl gått både snabbt och långsamt kan jag tänka. Verkar som de fått en fin födelsedag. Hoppas ni kan hålla er friska och krya och orka er hitåt snart. Får försöka boka in lekdate med alla barn och även lite Charliemys 😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är helt galet! Jag måste säga att det mest känns som det gått snabbt. Känns som nyss vi var på BB och försökte ta in allt det nya som pågick.
      Vi har planerat en resa till Örebro v28. De första dagarna har vi med oss vänner och har fullt schema men sen ska vi stanna i stugan några dagar (eller lägenheten om vädret är helt kasst). Då kanske vi hinner ses? Vill så gärna mysa med ert nytillskott <3 Vi hörs på sms! Kram!

      Radera