Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 22 december 2015

Nu måste det vända...

Ja, nu är storasyster på benen igen men istället har Joel tagit över syrrans förkylning. I lördags verkade det som båda killarna skulle bli sjuka men med Ebbe hände de inte mer än några nysningar & lite host. Dock håller han på så idag igen så det kanske kommer för honom nu. Var tvungen att ringa BVC imorse då Joels fontanell är svullen, känns liksom lite vattenfylld. Eftersom han i övrigt är ganska pigg trots feber så skulle vi avvakta. Sköterskan (som är typ världens bästa!!) ska ringa imorgon bitti för att se om läget blivit bättre/oförändrat/sämre så vi har en chans att få tid på Vårdcentralen innan de stänger över julen, ifall några prover eller så måste tas. Är dock inte speciellt oroad eftersom han är "med" hela tiden. Leker med leksaker man ger honom, äter hyfsat för att vara sjuk och ändå är glad mellan varven. 

Jag själv har jättejobbig hosta, skrovlig i halsen och lite huvudvärk. Men jag överlever på Ipren så det är bara att köra på. Ingen tid att vara sjuk här inte :-/ Skulle Ebbe klara sig från denna förkylningen är han ju typ övernaturlig, så nära som han är alla oss som hostar & nyser. Hur har ni det inför jul? Friska, sjuka? Klara med klapparna? Panik över det sista? 


En glad sjukling från igår


Sjuklingens glada lillebror som var helt euforisk över att vi gick ut en sväng igår. Typ första gången på en vecka, så jag kände likadant! 

3 kommentarer:

  1. Här fick vi vattkoppor såhär 2 dagar innan jul. Plus att Ida är så löjligt mammig. Behöver ja säga att de känns sådär ha ha..
    Så ja förstår dej, nån gång måste de väl vända��
    Stor kram och krya på er!
    Cornelia

    SvaraRadera
  2. De är alltså Wilma som fått vattkoppor. Min hjärna är lite trött ;-)
    Kram igen Cornelia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch, jag lider verkligen med er :-( Jag tyckte inte Thea var så hängig när hon hade kopporna, mest de första dagarna när hon hade feber men tyckte det la sig snabbt. Hörde att Wilma fick många... Håller verkligen alla tummar jag har att hon inte får det för jobbigt, lilla gumman! Och att ni får en fin jul trots allt! Stora kramar till er alla! <3

      Radera