Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 1 juli 2014

Dyr helg

I lördags åkte jag & några andra tjejer ner till Ullared för att gå på Gekås. Som ni sedan innan vet gillar jag ju det där stället. Vi hade hyrt stuga och sov över en natt. Jag försökte verkligen tänka till denna gång, så det inte skulle bli en massa onödiga köp och får väl säga att jag ändå får ge mig själv godkänt. Inte mer än så dock, det finns att jobba på... Jag köpte på mig av leggings till Thea, hittade två riktigt fina klänningar, ett nytt regnställ då hennes är för litet, presenter till kommande födelsedagsbarn, böcker (Alfons-böcker för 49:- tackar jag inte nej till! Jippie!), Lotta på Bråkmakargatan-film, ett ton olika nagellack m.m. Här kommer några av favoritinköpen: 


Låga gummistövlar till mig själv som jag letat efter ett tag. De lär komma till användning denna sommaren :-/ 


En utredningsborste till Thea (och mig!). Hon är så himla håröm och skriker alltid när man borstar. Inte ett ljud de gånger jag borstat med denna, och håret blir väldigt fint & glansigt. Toppenbetyg! 


Kofta till mig som är lite längre där bak. Perfekt så mina koftor ofta glider upp och lägger sig snyggt i svanken. Köpte en mörkblå & en grå. Får hoppas de håller formen hyfsat i alla fall :-) 

Ja, Gekås är alltid trevligt trots att det kan bli dyrt i slutänden. Att gå två dagar i rad (dock en ganska kort sväng på söndagen) gjorde ju inte saken bättre men det var väldigt mysigt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar