Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 5 november 2012

Det går så snabbt

Fasiken vad denna helgen gick snabbt! Ändå kom mamma & pappa i torsdags men tiden bara flög iväg ändå. Vi har bara haft det mysigt! Ätit god mat, spelat spel, tittat på film, lekt med lillfisen m.m. Pappa och jag tog även en liten sväng till Ikea (om än ofrivilligt) ;-)

I fredags var T hemma från förskolan med sin mormor och morfar när vi jobbade. Det gick galant såklart och hon uppskattade det mycket verkade det som! Roligt när de kan vara med lite i det vardagliga livet på ett annat sätt än de brukar.

Imorgon blir det förhoppningsvis en tripp till Ullared efter jobbet. Det hänger lite i luften men jag hoppas det blir av. Julklappar ska inhandlas och även lite mer kläder till T. En och annan fin inredningsdetalj till sovrummet hoppas jag också att jag hittar. Vi får väl se...

5 kommentarer:

  1. En sån underbar långhelg vi hade hos er, det var bara toppen! Fredagen med Thea, middagen med J, C och V, fikat hos farmor och farfar på lördag em! O TP-spelet på lördagkvällen, svårt men roligt! Tack än en gång, ni kära!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi hade det verkligen mysigt! Tack själva, vi måste ses snart igen! Kram

      Radera
  2. PS: Akta sulkyn, Théa,den passar bättre för dockan du ska få till jul!
    PUSS!

    SvaraRadera