Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 15 november 2012

Äntligen en eftermiddag ihop

Så, äntligen fick jag och skruttan en eftermiddag ihop. Även om det mest handlar om att få ordning på middagen i tid så det inte blir för sent för damen att äta. Vi hann med annat bus också. Bad och att titta på Babblarna. Thea älskar Babblarna. En app jag laddade ner efter tips från en kollega vars son älskar dem. Och det gick hem här med.

Imorgon är det fredag, mys & pannkakor blir det troligtvis efter dagis imorn. Älskar att sluta tidigt på fredagar, så gött är det! Inför helgen har vi inte så mycket planer. På lördag är det ju bio men mer än så har vi inte på agendan. Vad hittar ni på?




2 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på Thea!
    Vad vi hittar på i helgen? Hoppas bara att denna skit- o sli-tvecka ska ta slut och att det snart blir en vanlig måndag igen! Det har varit nattjobb, cykelvurpor, jobbinkallelse kl 6.00 idag och im har far produktionssättning!Till råga på allt missar vi då melodikrysset, är det inte hemskt! Hahaa, vi överlever, käkar väl shoppinglunch på Clarion vid 14! Kram!

    SvaraRadera
  2. O gillar också Babblarna men appen finns inte till Android så vi får lyssna på de två låtarna om och om igen som finns på Youtube.

    SvaraRadera