Om det är någon som kan laga god mat så är det Roberts pappa. Han lagar den godaste kinamaten som finns! Biff med bambuskott eller selleri, godaste tofuwoken, pekinganka m.m. Det går inte att jämföra med det man får på kinakrogar, det är verkligen inte alls samma smak. Jag har tjatat lite på Robert att han ska lära sig hur man lagar denna mat så att han kan det, och så att vi kan äta det när vi vill :-) För några veckor sedan gick han en liten "kurs" hos sin pappa och har därefter testat det två gånger här hemma med riktigt bra resultat. Det som är så bra är att man lär sig efterhand så det blir bara godare och godare för varje gång. Här kommer en vacker bild på hans strimlade biff med selleri och bambuskott. Så jäkla gott! Och ja, kinamat ska ätas med pinnar. Inget annat. Det smakar inte samma annars, låter kanske konstigt men så är det faktiskt!
Helt rätt, pinnar ska det vara! Gud så gott det ser ut! Vi har oxå ätit kinesiskt, men tyvärr bara take away från rest Formosa i Örebro! Det var jättegott, men säkert inteså bra som Roberts och hans fars, det vet vi av erfarenhet!
SvaraRaderaJapp, pinnar is the way to go! Mmm, denna maten går inte av för hackor!
SvaraRadera