Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 2 april 2011

Boktips!

Denna författare ramlade jag på av en slump och hon har verkligen fångat mig! Carin Gerhardsen med sin serie om Hammarbypolisen och speciellt polisen Conny Sjöberg. Än så länge har tre böcker kommit ut och jag tycker bara de blev bättre och bättre för varje bok. 

 Första boken heter Pepparkakshuset och så här beskrivs den på baksidan. 
"På kort tid inträffar flera bestialiska mord som till en början inte tycks ha med varandra att göra. När kriminalkommissarie Conny Sjöberg vid Hammarby polisstation börjar ana att de hör ihop blir det hela riktigt skrämmande. Det finns en person där ute vars drivkrafter är mycket personliga och mycket speciella och som inte kommer att rygga undan för något."





 Andra boken heter Mamma, pappa, barn och där hittas en sextonårig flicka strypt på en toalett på en finlandsfärja. Samtidigt i Stockholm vaknar en fyraåring flicka ensam i lägenheten. Hennes pappa jobbar utomlands och det verkar inte bättre än att hennes mamma tagit lillebrodern och flyttat. Ensam kvar är lilla Hanna, och tiden börjar gå...


I senaste boken Vyssan Lull hittas två barn och deras mamma med halsarna avskurna i deras lägenhet på Södermalm. Pappan, en deprimerad förtidspensionär blir genast misstänkt. Samtidigt brottas Conny Sjöberg med privata problem och för att spä på det ännu mer har även hans kollega Petra Westman sina egna bekymmer vid sidan om. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar