Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 6 augusti 2016

Lördag

Dåligt med uppdatering denna veckan, sorry! Några av veckans dagar har varit hemmadagar när vi inte gjort så många knop så det har inte funnits så mycket att skriva om. Men lite har allt hänt. I onsdags var vi på Nordens Ark, tycker det är en riktigt fin och mysig park att gå i så detta var årets andra besök där. Såg nog fler djur än sist vi var där. Käkade lunch, strosade vidare i parken och begav oss hemåt under sena eftermiddagen. Tog färjan från Lysekil för att skoja till det lite och Thea tyckte det var superkul! Sen blev det att slänga i oss mat på McDonalds i Torp då klockan hunnit bli 18. En härlig heldag! 

Idag var vi med kära grannarna i Kungälv. Promenerade, lekte & tog en fika. Alldeles lagom lördagsaktivitet. De stora barnen fortsatte leka hemma hos oss efter och verkade ha väldigt kul. Carro & jag började drömma om räkor men slut i två butiker så den drömmen besannades tyvärr inte... Nångång snart ska jag bara ha räkor, färskt bröd, aioli, vin.... Mmm.... 


Nya brillorna! Känns bra. Dock fortfarande lite ovant så ibland blir jag lite snurrig men det går bättre & bättre för varje dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar