Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 15 juli 2012

Parken Zoo

Igår styrde vi då kosan mot Eskilstuna och Parken Zoo. Solen sken och tidvis var det riktigt varmt och gott. En lagom lång resa från Örebro, tog ca 1 timme. Inte bara vi där, men man hade ju inte räknat med något annat. Himla trist att våra kära vänner var på väg tillbaka till Gbg istället för att vara med oss. Istället blev det då pappa, min bror, hans sambo & Theas kusin A. A som varit där några gånger förut guidade och letade efter djur han tidigare inte sett. Thea sov länge i vagnen och missade många roliga djur men hon är fortfarande lite för liten för att uppskatta de djur man inte kan se på nära håll. Hon vaknade lagom till Lilla Zoo så vi gick in och hälsade på getter, hönor, grisar (med ursöta kultingar), kor, amerikanska minihästar (sötaste jag sett! fast tyvärr fick man inte hälsa på dem bara kolla på avstånd). Själv tyckte jag nog att surikaterna var roligast. De är så söta. Man ser så tydligt att de har olika uppgifter i boet. En sitter högt upp på en pinne och håller vakt, några gräver ivrigt hål i marken och resten sover. Så byts de av då och då. Himla söta :-) 


 Jaguarerna var otroligt vackra. En var svart, och vid förta anblicken såg han kolsvart ut men i rätt ljus såg man att han hade samma täckning som de andra, men djup svart färg.


 Mysigt att göra något sånt här med min fina brorson, det är så sällan vi kan det när avståndet är som det är. Vi gick hand i hand och kollade på kackerlackor, stack in huvudet i Fantomens grotta och tittade ner i en jättetoalett. 

Avslutar med en bild på mig och Fialotta. 

 


2 kommentarer:

  1. Låter som ni hade det trevligt! Fin djur och fin bild på er!
    kram på er!

    SvaraRadera
  2. Det var väldigt trevligt, saknade er dock! Kram kram

    SvaraRadera